Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Werk voor jezelf

Ben je een zelfstandig verpleegkundige met je eigen praktijk en wil je weg van je eiland? Ben je het beu om geen vervanging te vinden en wil je ondersteund worden door een groep van verpleegkundigen met dezelfde zorgfilosofie. Benieuwd om regioverantwoordelijke te worden?

Waarom Vivex?

Wij geloven dat vele kleintjes verenigd een groot verschil maken. Wij geloven in de kracht van een warme zorgrelatie tussen patiënt en zorgverlener, waar de vitaliteit van de verpleegkundige maximaal ondersteund wordt door de groep. Want een gelukkige verpleegkundige geeft de beste zorgen.

Onze core values

Onze werking steunt op vier heel belangrijke pijlers. Werken met Vivex betekent vooral ‘samenwerken’. Zo gaan we steeds met een warm gevoel de baan op. 

KWALITEIT

Kwaliteit leveren aan alle patiënten staat bovenaan onze todo-lijst. Daarnaast gaan wij voor een mature/kwalitatieve samenwerking met al onze regioverantwoordelijken en verpleegkundigen. Kwaliteit boven kwantiteit.

wORK-LIFE-BALANCE

Vivexers moeten ook kunnen genieten naast al dat harde werk. Zo kan je ten volle genieten van je rust of vakantie. Je collega valt graag voor je in.

VERTROUWEN IN ELKAAR

Wij geloven heilig in een lange-termijn samenwerking met vaste collega's. Als regioverantwoordelijke werken we uitsluitend met jou in jouw regio. Wees gerust, je kan het schip verlaten zonder kleine letters of wurgclausules. Jouw patiënten blijven ook van jou.

GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID

Alle kleine dingen maken een grote inspanning daar streven we naar. We zijn allemaal thuisverpleegkundigen met een missie. Namelijk met vereende kracht een optimale zorg geven aan ons patiënten. Iedereen draagt zijn steentje bij. Een lage groepsbijdrage is één van de zovele voordelen hiervan.

Welkom bij de familie

‘Samen staan we sterk’, kon evengoed de slogan van Vivex geweest zijn. Wij zijn een vereniging van zelfstandige verpleegkundigen, ieder verbonden aan een specifieke regio. Doordat we elkaar versterken, vervangen en ondersteunen, wordt de levenskwaliteit én -kwantiteit van ieder van ons, alleen maar beter en groter. Vivexers zorgen voor de patiënt maar ook voor elkaar. 

Grosso modo komt het erop neer dat je dagen minder druk en stressvol zijn, je centen op tijd ontvangen worden en je patiënten steeds voorhanden zijn. Dat is Vivex thuisverpleging in een notendop. 

What's in it for you?

Extra beloning

Aan de hand van een inventief en ongezien bonussysteem worden jou extra efforts die je doet steeds op een gepaste manier beloond. Dit gecombineerd met uw prestaties die maandelijks uitbetaald worden. Een unieke kijk op samenwerken en gemotiveerd blijven.

Bye bye administratie

Niets erger dan een hoop paperassen die thuis liggen te wachten. Wij bevrijden je van je administratieve rompslomp en houden je up to date inzake veranderingen binnen het Riziv. Een smartphone en je bent vertrokken!

Groot netwerk

Waarschijnlijk de belangrijkste pijler binnen Vivex: je collega verpleegkundigen. Zo kan je eindelijk genieten van je vrije dag of thuis eens goed uitzieken zonder je schuldig te voelen. Je patiënten zijn in goede handen van je collega. Ook na de uren wordt er al eens nageborreld.

Gratis publiciteit

Het zoeken van klanten of patiënten is intensief en tijdrovend. Door ons netwerk en online publiciteit blijven we steeds aan de oppervlakte en staan we garant voor patiënten in jouw regio. Exclusiviteit staat hier centraal: patiënten uit jouw regio worden rechtstreeks toegewezen aan de regioverantwoordelijke.

Jouw voordelen

work life balance

Tijd om te werken, maar ook tijd om te genieten

coole collega's

Werken in een dynamische werksfeer met interessante collega's

geen administratie

Geen administratieve rompslomp, rekeningen of kleine letters

free in free out

In- en uitstappen kan wanneer je maar wil. Kosteloos en even goede vrienden

patientendossiers

Transparante patiëntendossiers. Zicht op voorschrift, Katzschaal, …

gratis publiciteit

Ondersteuning via marketing en communicatie in eigen huisstijl

Hallo Work-Life-Balance!

Werken, werken, werken. Het is de ziekte van deze tijd waar helaas geen spuitje voorhanden is. Maar geen nood. Vivex streeft vooral naar een goed gemutste, alerte equipe die stressvrij de baan op kan gaan. Daarom hechten wij heel veel belang aan jouw vrije uren en dagen. 

Vanaf wanneer je start kom je terecht in een pool van thuisverpleegkundigen. Wil je op reis, wat quality time met het gezin of gewoon eens lekker niksen? Dat kan vanaf nu allemaal. Ook voor opleidingen, studiedagen en ontwikkeling van nieuwe trends kan je terecht bij ons. Vivex, samen met jou aan de top!

Collega's worden vrienden

Doordat elke regio in handen is van een klein aantal mensen en iedereen binnen Vivex op dezelfde manier fungeert, wordt er snel kennisgemaakt en groeien professionele relaties uit tot leuke, onvergetelijke, momenten. 

Goesting om er elke dag met veel zin in te vliegen en je verhaal te doen bij gelijkgestemden? Aarzel dan niet om je bij onze dynamische groep te vervoegen!  

Alles binnen handbereik

Om je werkdag zo efficiënt mogelijk te maken is er een handige mobiele applicatie. Deze handige tool loodst je zonder problemen door je werkdag. De app is transparant, geeft in kijk in de lopende voorschriften, katzschaal en patiëntendossiers. Het stelt ons in staat te communiceren met elkaar volgens alle regels van GDPR. Kortom een echte tool zodat jij je kan focussen op wat er echt toe doet: jouw patiënt.

Word Vivexer

Klaar om een volgende stap te nemen in je carrière en je ‘joie de vivre‘ een boost te geven?
Contacteer ons dan voor een intake gesprek.