Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Thuisverpleging in Wondelgem

Onze thuisverpleging in Wondelgem: altijd onderweg.

Maak kennis met onze thuisverpleegkundigen in Wondelgem. Zij zijn ondertussen reeds een vertrouwd gezicht bij onze patiënten. Allemaal mensen met een missie en met heel veel goesting.

Thuisverpleegkundige Jan-Willem Coopman is verantwoordelijk voor thuisverpleging in regio Gent.

Jan-Willem Coopman

regio Wondelgem

Expertise: Algemene verpleegkunde. Getuigschrift van wondzorg/ brandwonden en operationele en spoedeisende geneeskunde.

Ervaring: + 9 jaar

Heeft een vrouw en twee zoontjes en is fietsfanaat.

Thuisverpleegkundige Koen Dierickx is verantwoordelijk voor thuisverpleging in regio Gent.

Koen Dierckx

regio Wondelgem

Expertise: Algemene verpleegkunde met specialisatie psychiatrie. Referentieverpleegkundige geriatrie.

Ervaring: + 30 jaar

Heeft samen met Martine twee  dochters en vier kleinkinderen en heeft heel groene vingers. 

Vivex voordelen thuisverpleging in Wondelgem

Verpleegkundige zorg op maat

Wij vertrekken vanuit jouw behoeften. Je thuisverpleegkundige(n) in Wondelgem staan dag en nacht klaar om je de nodige zorg toe te dienen. Wij voorzien hygiënische zorgen, maar ook verzorging met expertise zoals geriatrische verzorging, oncologische zorg, wondzorg, stomazorg,... Naast thuisverpleegkundige zijn we vooral mens. Een leuke babbel, wat empathie en een tas koffie gaan een heel eind. Wij stellen alles in het werk zodus u zich, in uw eigen omgeving, op uw gemak voelt.

Multidiscipliaire zorg

Onze thuisverpleegkundigen in Wondelgem halen alles uit de kast om totale verzorging te voorzien. Ons netwerk reikt ver dus aarzel zeker niet om ons vragen te stellen ivm verpleging, verzorging, medische info en zoveel meer. Vragen staat vrij.

Team van experten

Al onze verpleegkundigen in Wondelgem hebben een of meerdere specialisaties voltooid tijdens of na hun opleiding. Gaat uw probleem net iets verder dan reguliere zorg? Geen nood: Vivex en haar experten staan klaar om je een duidelijk antwoord te geven. Zo zijn die kopzorgen al de deur uit.

Altijd bereikbaar

Vivex thuisverpleging is 7 op 7 bereikbaar. Niets is crucialer dan tijd wanneer het op zorg aankomt. Vakanties, feestdagen, weekends. Pijn of ongemakkelijkheden steken op gelijk moment de kop op. Wij staan graag klaar voor u.

Steeds mee

Verzorging en verpleging zijn twee allesomvattende pijlers in de medische wereld. Onze verpleegkundigen scholen zich jaarlijks bij en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de wereld van verpleging en geneeskunde. Zo vinden wij steeds de kortste en meest aangename manier om u hulp te bieden.

Veelgestelde vragen over thuisverpleging in Wondelgem

Goed nieuws! Door de derdebetalersregeling betaal je geen extra kosten uit eigen zak voor thuisverpleging in Wondelgem.
Vivex factureert jouw verzorgingen rechtstreeks aan je ziekenfonds. Daarom hebben we meestal een doktersvoorschrift nodig en moet je uiteraard aangesloten zijn bij een mutualiteit. Voor hygiënische zorgen is een doktersvoorschrift niet nodig.
Elke maand ontvang je een overzicht van de verzorgingen die Vivex factureert aan je ziekenfonds. 

Let wel! Voor bepaalde, specifieke verzorging is er geen tussenkomst van de mutualiteit. In dit geval lichten we je vooraf in en ontvang je maandelijks een factuur van Vivex.

Heb je verzorging nodig na een arbeidsongeval? Dan factureert Vivex rechtreeks aan je verzekeringsinstelling.

Ja! Vivex is er voor iedereen, van jong tot oud!

Want iedereen in België heeft recht op de beste zorgen aan huis! Als je aangesloten bent bij een ziekenfonds of mutualiteit, dan is thuisverpleging in Wondelgem zelfs gratis.

Voor alle verzorging (met uitzondering van hygiënische zorg, zoals wassen) heb je een doktersvoorschrift nodig.

Heb je nog geen voorschrift en zie je door het bos de bomen niet meer? Vivex contacteert met plezier je huisarts en helpt je met het nodige papierwerk. Zo krijg jij je zorgen, zonder zorgen!

Thuisverpleging aanvragen in Wondelgem is heel eenvoudig!

  • Bel ons op 0479 63 31 71;
  • Mail ons via info@vivexzorg.be;
  • Check vivexzorg.be voor meer informatie.

We spreken een richtuur af en komen dezelde dag nog langs voor een eerste kennismaking en verzorging. Je krijgt daarna altijd hetzelfde, vertouwde gezicht over de vloer. Goed voor jouw rust en comfort als patiënt.

Jouw Vivex-verpleegkundige komt langs zolang het nodig is. Vervalt je voorschrift, maar heb je toch nog thuiszorg nodig? Geen nood! Vivex contacteert je huisarts.

Alle Vivex-thuisverpleegkundigen in Wondelgem staan elke dag klaar om jouw lichaam en geest zo goed mogelijk te verzorgen. Vivex heeft experten in alle takken van de verpleegkunde.

Heb je hulp nodig in het huishouden (poetsen, koken) of voor andere zaken? Dan wijst Vivex je graag op weg naar de juiste diensten en hulpverlening.

Als dat nodig is voor jouw thuissituatie, organiseert Vivex een multidisciplinair overleg, waar alle hulpverleners (thuisverpleging, huisarts, kinesist, poetshulp, gezinshulp, …) samenkomen om voor jou een persoonlijk zorgplan op te maken.

Andere gebieden waar wij actief zijn