Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Wij zorgen voor jou

Vivex is een zorgorganisatie van verenigde zelfstandig verpleegkundigen die eenzelfde zorgfilosofie delen. Wij zijn ten allen tijde beschikbaar en elke verpleegkundige is actief in hun eigen regio. Hierdoor heeft elke patiënt zijn specifieke verpleegkundige voorhanden. Want die klik, die moet er zijn!

Welkom

Jouw weg naar genezing, revalidatie en jouw gemak zijn onze uiterste prioriteit. Want mensen zijn mensen. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zorg en zoveel meer

Onze verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Ze staan dagelijks paraat om je de beste zorgen toe te dienen en te helpen om de dag veilig door te komen. Zij maken graag tijd voor je zodat je op je twee oren kan slapen.

7 op 7

Door onze groeiende pool aan verpleegkundigen kan je steeds rekenen op zorg en assistentie. Onze verpleegkundigen staan steeds stand-by en waken over jouw noden en wensen.

Vertrouwd gezicht

Vivex werkt met een maximum van twee tot drie verpleegkundigen per patiënt. Zo zie je steeds een vertrouwd gezicht aan de deur en wordt er een warme band opgebouwd. Iedereen blij.

Kostprijs

Wij regelen alle betalingen via jouw mutualiteit. Ben je aangesloten? Dan kosten wij jou niets! Zo dat is weer een zorg minder.

vivex thuiszorg

Professionaliteit & Expertise

Wij zijn een groep van thuisverpleegkundigen elk actief in hun regio. Doorheen de jaren hebben alle verpleegkundigen een welbepaalde expertise en ervaring opgebouwd. Onze thuisverpleegkundigen zijn allemaal grondig gescreend op professionaliteit, toewijding, kunde en, vanzelfsprekend, empathie.

Focus op behandelingen en hygiëne

Natuurlijk zijn we er voor jouw dagdagelijkse hygiënische zorgen en alle andere verpleegkundige (be)handelingen. Door onze gedeelde expertise in alle takken van de verpleegkunde hebben we een gepast professioneel antwoord op al je zorgvragen. We blijven graag up to date in de branche door geregeld een bijscholing te volgen.

Het hoogste goed

Als patient op zoek naar thuisverpleging in uw regio? Dan ben je bij Vivex aan het juiste adres.

Hulp & Ondersteuning

Hulp en ondersteuning zijn ons hoogste goed. Onze verpleegkundigen zijn goed gescreend op vriendelijkheid en empathie. We weten als geen ander dat, naast lichamelijke zorg, er ook een leuke klik moet zijn tussen verpleegkundige en patiënt. Zo voelt elke behandeling vertrouwd aan en wordt er al eens een hartig woordje gewisseld. Letterlijke en figuurlijke ondersteuning van onze patiënten, daar gaan wij dagelijks voor. 

Genezen en leven start in het hoofd en het hart.  

Uw comfort is onze prioriteit

‘Op uw gemak zijn’ houdt vooral in dat wij uw dag comfortabel en aangenaam maken. Laat gerust enkele zaken aan ons over. We nemen graag wat extra tijd om jouw planning en behandeling door te nemen. 

We bekijken samen met jou welke tijdstip van de dag jou het best uitkomt.

We maken tijd voor jou. Want tijd maken voor elkaar maakt de band ook sterker.

We denken graag mee met jou en houden je steeds op de hoogte van nieuwe behandelingen, trends en eventuele wijzigingen in onze werking. 

wij staan in nauw contact met jouw huisarts

Vivex thuisverpleging Vlaanderen

Benieuwd?

Benieuwd naar de verpleegkundigen in jouw regio? Bekijk hier onze thuisverpleegkundigen en hun expertises.