Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Thuisverpleging in Maldegem

Onze thuisverpleging in Maldegem: altijd onderweg.

Maak kennis met onze thuisverpleegkundigen in Maldegem. Zij zijn ondertussen reeds een vertrouwd gezicht bij onze patiënten. Allemaal mensen met een missie en met heel veel goesting. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's. Want Vivex staat voor 'samen'.

Thuisverpleegkundige Jan Rakuscek is verantwoordelijk voor thuisverpleging in Maldegem.

Jan Racuscek

regio Maldegem

Expertise: Algemene verpleegkunde. Referentie verpleegkundige wondzorg en dialyse.

Ervaring: + 7 jaar

Woont samen met zijn vriendin die ook zorgkundige is in het rusthuis van Maldegem. Is een dierenvriend en daarom ook vegetariër.

Sandra Vyncke

Regio Maldegem

Expertise: Algemene verpleegkunde. Getuigschrift van wondzorg, palliatieve zorg, stomazorg, ouderenzorg, oncologische wondzorg.

Ervaring: + 25 jaar

Is getrouwd, heeft een zoon en een wel héél actieve hond. 

Thuisverpleegkundige Jan Schelstraete is verantwoordelijk voor thuisverpleging in Maldegem.

Jan Schelstraete

regio Maldegem

Expertise: Algemene verpleegkunde, Spoed en IZ verpleegkunde, referentieverpleegkundige radiologie.

Ervaring: + 40 jaar

Is spoedverpleegkundige op rust maar een echte redder in nood. Smelt enkel voor lekkere pralines.

Rijtje aanvullen?

Zin om deel uit te maken van onze steeds grotere pool van regioverantwoordelijken? Contacteer ons en spring gerust eens binnen voor een babbel. De koffie staat al klaar.

Vivex voordelen thuisverpleging in Maldegem

Verpleegkundige zorg op maat

Wij vertrekken vanuit jouw behoeften. Je verpleegkundige(n) in Maldegem staan dag en nacht klaar om je de nodige zorg toe te dienen. Wij voorzien hygiënische zorgen, maar ook verzorging met expertise zoals geriatrische verzorging, oncologische zorg, wondzorg, stomazorg,... Naast thuisverpleegkundige zijn we vooral mens. Een leuke babbel, wat empathie en een tas koffie gaan een heel eind. Wij stellen alles in het werk zodus u zich, in uw eigen omgeving, op uw gemak voelt.

Multidiscipliaire zorg

Onze thuisverpleegkundigen in Maldegem halen alles uit de kast om totale verzorging te voorzien. Ons netwerk reikt ver dus aarzel zeker niet om ons vragen te stellen ivm verpleging, verzorging, medische info en zoveel meer. Vragen staat vrij.

Team van experten

Al onze verpleegkundigen in Maldegem hebben een of meerdere specialisaties voltooid tijdens of na hun opleiding. Gaat uw probleem net iets verder dan reguliere zorg? Geen nood: Vivex en haar experten staan klaar om je een duidelijk antwoord te geven. Zo zijn die kopzorgen al de deur uit.

Altijd bereikbaar

Vivex thuisverpleging is 7 op 7 bereikbaar. Niets is crucialer dan tijd wanneer het op zorg aankomt. Vakanties, feestdagen, weekends. Pijn of ongemakkelijkheden steken op gelijk moment de kop op. Wij staan graag klaar voor u.

Steeds mee

Verzorging en verpleging zijn twee allesomvattende pijlers in de medische wereld. Onze verpleegkundigen scholen zich jaarlijks bij en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de wereld van verpleging en geneeskunde. Zo vinden wij steeds de kortste en meest aangename manier om u hulp te bieden.