Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Thuisverpleging in Gent

Onze thuisverplegers in Gent: altijd onderweg.

Maak kennis met onze thuisverplegers in Gent. Zij zijn ondertussen reeds een vertrouwd gezicht bij onze patiënten. Allemaal mensen met een missie en met heel veel goesting. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's. Want Vivex staat voor 'samen'.

Thuisverpleegkundige Jan-Willem Coopman is verantwoordelijk voor thuisverpleging in regio Gent.

Jan-Willem Coopman

regio Gent

Expertise: Algemene verpleegkunde. Getuigschrift van wondzorg/ brandwonden en operationele en spoedeisende geneeskunde.

Ervaring: + 9 jaar

Heeft een vrouw en twee zoontjes en is fietsfanaat.

Thuisverpleegkundige Koen Dierickx is verantwoordelijk voor thuisverpleging in regio Gent.

Koen Dierickx

regio Gent

Expertise: Algemene verpleegkunde met specialisatie psychiatrie. Referentieverpleegkundige geriatrie.

Ervaring: + 30 jaar

Heeft samen met Martine twee  dochters en vier kleinkinderen en heeft heel groene vingers. 

Vivex voordelen thuisverpleging in Gent

Verpleegkundige zorg op maat

Wij vertrekken vanuit jouw behoeften. Je thuisverpleegkundige(n) in Gent staan dag en nacht klaar om je de nodige zorg toe te dienen. Wij voorzien hygiënische zorgen, maar ook verzorging met expertise zoals geriatrische verzorging, oncologische zorg, wondzorg, stomazorg,... Naast thuisverpleegkundige zijn we vooral mens. Een leuke babbel, wat empathie en een tas koffie gaan een heel eind. Wij stellen alles in het werk zodus u zich, in uw eigen omgeving, op uw gemak voelt.

Multidiscipliaire zorg

Onze thuisverpleegkundigen in Gent halen alles uit de kast om totale verzorging te voorzien. Ons netwerk reikt ver dus aarzel zeker niet om ons vragen te stellen ivm verpleging, verzorging, medische info en zoveel meer. Vragen staat vrij.

Team van experten

Al onze verpleegkundigen in Gent hebben een of meerdere specialisaties voltooid tijdens of na hun opleiding. Gaat uw probleem net iets verder dan reguliere zorg? Geen nood: Vivex en haar experten staan klaar om je een duidelijk antwoord te geven. Zo zijn die kopzorgen al de deur uit.

Altijd bereikbaar

Vivex thuisverpleging is 7 op 7 bereikbaar. Niets is crucialer dan tijd wanneer het op zorg aankomt. Vakanties, feestdagen, weekends. Pijn of ongemakkelijkheden steken op gelijk moment de kop op. Wij staan graag klaar voor u.

Steeds mee

Verzorging en verpleging zijn twee allesomvattende pijlers in de medische wereld. Onze verpleegkundigen scholen zich jaarlijks bij en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de wereld van verpleging en geneeskunde. Zo vinden wij steeds de kortste en meest aangename manier om u hulp te bieden.