Vivex thuisverpleging logo
phone.png

intake gesprek?

0479 63 31 71

Thuisverpleging in Lievegem

Onze thuisverplegers in Lievegem: altijd onderweg.

Maak kennis met onze thuisverpleegkundigen te Lievegem. Zij zijn ondertussen reeds een vertrouwd gezicht bij onze patiënten. Allemaal mensen met een missie en met heel veel goesting. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's. Want Vivex staat voor 'samen'.

Thuisverpleegkundige Angelique De Smet is verantwoordelijk voor thuisverpleging in Lievegem.

Angelique De Smet

Regio lievegem

Expertise: Algemene verpleegkunde/ Vroedkunde.

Ervaring: + 10 jaar

Heeft samen met haar man een lieftallige dochter en gaat graag eens op restaurant met de vriendinnen. 

Thuisverpleegkundige Martine Gaudissabois is verantwoordelijk voor thuisverpleging in Lievegem.

Martine Gaudissabois

Regio lievegem

Expertise: Algemene verpleegkundige met specialisatie psychiatrie. Referentieverpleegkundige geriatrie.

Ervaring: + 30 jaar

Heeft samen met Koen twee dochters en vier kleinkinderen. Bakt graag lekkere desserts samen met haar dochter. 

Vivex voordelen thuisverpleging in Lievegem

Verpleegkundige zorg op maat

Wij vertrekken vanuit jouw behoeften. Je verpleegkundige(n) in Lievegem staan dag en nacht klaar om je de nodige zorg toe te dienen. Wij voorzien hygiënische zorgen, maar ook verzorging met expertise zoals geriatrische verzorging, oncologische zorg, wondzorg, stomazorg,... Naast thuisverpleegkundige zijn we vooral mens. Een leuke babbel, wat empathie en een tas koffie gaan een heel eind. Wij stellen alles in het werk zodus u zich, in uw eigen omgeving, op uw gemak voelt.

Multidiscipliaire zorg

Onze thuisverpleegkundigen in Lievegem halen alles uit de kast om totale verzorging te voorzien. Ons netwerk reikt ver dus aarzel zeker niet om ons vragen te stellen ivm verpleging, verzorging, medische info en zoveel meer. Vragen staat vrij.

Team van experten

Al onze verpleegkundigen in Lievegem hebben een of meerdere specialisaties voltooid tijdens of na hun opleiding. Gaat uw probleem net iets verder dan reguliere zorg? Geen nood: Vivex en haar experten staan klaar om je een duidelijk antwoord te geven. Zo zijn die kopzorgen al de deur uit.

Altijd bereikbaar

Vivex thuisverpleging is 7 op 7 bereikbaar. Niets is crucialer dan tijd wanneer het op zorg aankomt. Vakanties, feestdagen, weekends. Pijn of ongemakkelijkheden steken op gelijk moment de kop op. Wij staan graag klaar voor u.

Steeds mee

Verzorging en verpleging zijn twee allesomvattende pijlers in de medische wereld. Onze verpleegkundigen scholen zich jaarlijks bij en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de wereld van verpleging en geneeskunde. Zo vinden wij steeds de kortste en meest aangename manier om u hulp te bieden.